Qui Som

Sellart Ferreria és una empresa familiar, dedicada al sector metal·lúrgic. Els inicis es remunten al període de la postguerra, en un petit taller ubicat a Baldomar (La Noguera). La mecanització del camp i les feines relacionades bàsicament amb l'agricultura foren la base dels seus inicis.

Anys després, l'empresa continua creixent, alhora que s'adequa a les noves necessitats: l'agricultura es combina amb la ramaderia i, així, l'empresa també s'orienta cap al sector ramader, en especial, en el manteniment de les explotacions agropequàries.

Amb la tercera generació al capdavant, s'inicia una etapa d'expansió. Del petit local de Baldomar, l'any 2000 l'empresa es trasllada a una nova nau a Artesa de Segre. És el moment d'afrontar noves inversions en maquinària, d'iniciar la diversificació de serveis i de l'ampliació de la plantilla de personal.

En aquests més de 75 anys d'història, la nostra empresa ha sabut adequar-se als nous temps, sempre sense deixar de tenir en compte el tracte amb els clients i la satisfacció amb la feina ben feta.